Idea? Sepa bleh bagi?

10:26 PM


Salam,

Masa-masa puasa ne lah syok diet secara seimbang. Makan sikit, exercise pun banyak, yakni terawih lah. Sambil exercise sambil kumpul pahala. Overall nya, best lah tyme puasa ne? Apa Cahya ne lom habis puasa lagi ne. Hehe. Tapi makan2 tyme bebuka tuh kena seimbang juga tahu. Jangan selalu makan ayam goreng je. XD.

Hari ne sehari suntuk dalam fikiran Cahya fikir about cemana nak letak design untuk pages kat atas tuh. Pening owh fikir, takut if wat cam yg ada kat dalam otak ne macam copycat plak dari org len. Tak mo lah. Nak design yg memang hasil dari jiwa dan raga. Chewah.. :) Patutlah cam nak hentak kepala, susah bebeno nak jadik creative. Haha. Patutlah Cahya tak suka Physics. Nanti bina bangunan suma design mcm menara KLCC.

So, malam ne rancang2 nak tido awal lah. Sebab kat TV takder crita best. Gpun sok nak bangun sahur. mana leh miss. XD. Ah, sempat plak layan Youtube. Ini sahajalah yang Cahya dapat sajikan wat tontonan umum. 


Muka Aman tuh comel lah. Huhu.

P/s : Sepa leh bg idea cemana design sesuai untuk ganti gambo page link ambo? Makasih didahulukan. XD
pergh, cam memaksa je. hehehe.

You Might Also Like

2 Comments