Sabah Mega Carnival ? Macam pernah dengar tau.

10:00 AM

Salam, inspirasi dari kawan aku yg sibuk mencari org suruh datang pg carnival ne. Awal2 lagi dia dah post status.

Klik gambar utk tumbesaran mendadak key.

Klik utk tumbesaran






Aku sebenarnya tak tahu apa bha Sabah Mega Karnival ne, selama 19 tahun aku hidup, ne lah first tyme aku memandang serius pasal karnival ne, selama ne tak alert pun, biasalah dulu aku tak se aktif idup aku skrg?! ngehe.. So aku watlah spotcheck bersetongkol ngan Google mencari apa kejadahnya Sabah Mega Karnival ne. Then hasilnya, korang cuci matalah :



Aku kalo ada transpot pg kot. Hehe. Tggu driver.. :p. Yg len2 tuh korang leh tgk [SINI]

You Might Also Like

2 Comments