Day two : 10 things you love

8:48 AM


Salam, first sekali Cahya nak declare, bahwasanya, tarikh yang tertera macam salah, entah kenapa rosak kot jam kat blog Cahya ne, abis bateri. Secondnya, Cahya nak ucap trimas lah kepada sesiapa yang terlibat secara tidak langsung dalam challenge kali nie. 

Chain sumber :

Aku Awang Afif > Gary > CikSukaSuki

Begitulah chain yang menyebabkan Cahya terjebak dengan challenge ne:
okey, seterusnya sambung, day two, ingatan yer hari ne Isnin, 27 Jun, masa update 8.30 a.m:

 Cahya's Day Two : 10 Things You Love 
#First , Cahya syg enpon Cahya. Hehe. Sebab kat sanalah byk details2 kehidupan. hehe.
# Calculator, eh, susah eh kalo nak kira soalan math ke ape. kalo takda benda ne, 
haraplah dpt jawapan betul dalam paper math, hee
# My black rimmed-glass. Baru beli kelmarin d Jom heboh. muehehe. 
# my Contact lens. hehe, padahal nak beli baru lagi ogos/julai ne.
# my Hardisk, banyak cerita korea, jadi benda tuh of courselah termasuk dlam 10 things i love kan. hee
# pendrive gue, sebab pendrive lama dah ilang, jd ne pd baru. hehe
# bordband Cahya, both Maxis and Digi, entah mana satu mau diterminate oleh bapa Cahya ne.
# blog ICHIGO,mestilah syg dgn blog sendiri? Ada tak yang benci ngan blog masing2?
# Sketchbook gue, kecik je, senang dibawah kat mana-mana, kot2 lah jumpa inspirasi.
# Pensel oren tekan2 Cahya, uih lama dah Cahya guna ne, dari form 4 lagi sampailah sekarang(abis matrik). tahan rupanya pensel tuh meskipun gambar dia kabur2 suda kena gingis. hehe.


orait sumer. with that, i trimas. :)

You Might Also Like

0 Comments