Ada apa dengan 10? | Day one : 10 things about you

8:21 AM


Salam, akhirnya dengan penat lelah dapat juga saya mengupdate blog malam ne. Alhamdulillah, setingi2 pujian kepadaNya yg masih memberi peluang utk menulis blog. Hari ne tak mau nak bercerita panjang cuma nak beritau benda2 yg akan sia buat pada hari-hari seterusnya. 

Sumber tetap dan berpencen.
Lama dah tak cabar diri sendiri kan. Makanya inilah peluang best ne. Hehe. Kalo nak tahu dengan lebih lanjut blehlah usaha kat link tuh ye, klik gambar pun dah bleh direct. Just for fun. Dan besok? eh malam ne ker? Day one udah kan. Maknanya hari ne lah day one yer? Hehe. Embha, Bismillahirahmanirrahim..

10 Benda Tentang Cahya# Suka men game terutamanya Talisman Online, pasne nak smbung balik men. hehe# Lahir pada 11 september, cuba google ada apa ngan 11 sept?# taken~tafsiran adalah variasi
# bercita-cita tahap dewa mau ada library mini sendiri
# seorang blogger (terang lagi disuluh)# Cahya pemalu orangnya. pergh, apa ne?# sangat minat chemistry dan mathematic mungkin bukan sangatlah, tapi suka.# manusia di dunia sebenar, separuh pontianak di Adventure Quest, haha.
# suka tengok crita seram, psycho, thriller, tapi agak penakut orgnya
# terakhir ne kan? yay!, anu, Cahya nak jadi penulis komik, dalam hatilah.

With that, I thank u. :)

You Might Also Like

6 Comments