CONTEST HITAM PUTIH ITU RETRO QILAKIN

8:11 AM


Salam,


Yay! First tyme dalam idop ikut contest pasal gegambar ne. Muehehe. Harap first tyme ikut ne first tyme juga menang. Eiseh. As mentioned awal2, contest ne pasal gambar, dan paling penting gambar tuh mestilah gambar sendiri dan takleh minta pertolongan Google erk. Dan syarat gambar tuh mestilah hitam putih, retro begitu. hehe.Makanya, ne adalah gambar Cahya utk entri tersebut. 


Tadaaa!
Gambar ne di ambik masa jamuan berbuka puasa kat KML akhir tahun 2010. Tak sedar kita puasa dah nak dekat dah kan? Sepa yang belum ganti pose, gantilah cepat2 erk.  Kalau perasan langit tuh nampak rendang je kan. Alhamdulillah, kenangan manis ne tyme buka puasa dapat makan kek batik Awangku. Ngehe.

Bahawasanya, Cahya nak tag 2 org utk join contest ne dan mereka ne memang pesaing hebat. Kunun.
Tapi kalo dorang tak nak ikut jangan salah kan Cahya erk, hehe.


Wat jangan tak wat tau. With that, i thank u. :)
Sesiapa nak join contest ne, usha2 lah {SINI} ye.
Tarikh tutup : 30 Sept.

You Might Also Like

3 Comments