Day 9 | 10 ways to win my heart

7:54 AM



Salam, hari ne cabarannya adalah...... 10 ways to win my heart!!! Bukan ne sepatutnya rahsia ke? Hurm, korang nak tahu rahsia ke? Kalo tak nak tak apalah, tak pakse pun, mengharap jer. Kui3, trip lapuk tarik org baca blog. Awal plak Cahya update hari ne kan? Wuih, ntah kenapa rasa bersemangat nak bangun awal plak hari ne, tym2 mentari masih kekuningan sinarnya. Okeylah, ne senarai pendek 10 cara-cara utk win2 my heart. :p

Step #1, 
Kenalah click entri ne. =p

Step #2
Tinggalkan komen kalau rasa nak komen, kalo tak tinggalkan kat shoutbox jer, nanti Cahya terjah. Heheheh

Step #3
Helena Borham Carter as Bellatrix Lestrange at HP
Cahya minat Harry Potter, but currently tgah kumpul set disc original HP, sepa ada set yg buku bleh bagi free kat Cahya? Sepa bg, then org tuh can win2 my heart. Hehehehe

Step #4
Sepa dapat bawa Cahya jenjalan g luar negara kot leh dapat tempat kat hati..... sbgai kawan., hak3.

Step #5
Woah, ne mcam dah jadi permintaan dah, sepa nak bg Ipad 2?!! ganjaran dia, hati?!! hehehe, just kidding.

Step #6 
Antara ways2 dia juga adalah orang tuh mesti baik, tak ngumpat kat belakang Cahya, lepang kang, uiseh. Takdelah, Cahya pun tak faham apa Cahya tulis ne.

Step #7 
Bagi bunga best juga, senanag dapat pikat hati yg lembut. Masalahnya sekarang? Hati Cahya lembut ke? Hahaha.

Step #8
Cahya teringin nak jumpa Usop Wilcha, sepa dapat bawa Cahya jumpa dia, dialah yang terbaik!!

Step #9
Dia mestilah comel, baik, kadang2 mengada, kadang2 bikin sakit hati, tapi suma tuh tidak lain hanya menambahkan kasihku. =p

Step #10
Last but not least, sepa yg bleh taja Cahya men game Talisman Online, dah cukup dah untuk win my heart. LUv.

With that, trimas. :)



















You Might Also Like

6 Comments