Habislah, cemana mau p 'PICNIC' ne?

3:28 PM


Salam,


Nampaknya kalo tiga bulan lagi aku stay d UMS, org lain tak kenal aku dah. Makan yang di consumed sebagai tenaga pun pergh abis digunakan just untuk jalan dari Kolej A g Pasca. (=.=)#. Tapi my mentor cakap begitulah U. jadi i take it as +ve way. G pun leh juga aku kurus dalam masa beberapa bulan ne. Eiseh. Itulah pulak..



Kelmarin subuh kan, angin kencang then pagi tuh ujan. Sudahlah pagi tuh Cahya ada kelas, nasib tyme mau g kelas tuh ujan rintik2 sudah. Pastu dgr d KKFM, yg sebenarnya itu tempias dari Typhoon Nesat dari Philippines, then check fb, next typhoon in this Sunday. Ndak tau lah kebenaran dia camana, tapi cemana kami warga2 SST ne mau picnic? Eseh. Gpun bebudak SSMP durang lagilah ada family camp d ODEC, abislah kamu terebang (penjahat). hehe. 

Okey tuh jak mau report dengan blog, Adios, astalavista. 

You Might Also Like

2 Comments