Lagi lagi pasal Facebook. Anda jera?

9:52 PM


Salam,

Ahh, sebelum pegang buku study BIO, gua nak update kat blog lu lah. Last tyme, masa kuliah Etika dan Akhlak, lecturer aku baru umum yang final exam takda. Yay! Tapi kena ganti dengan satu projek yang aku dan kawan-kawan aku tak pernah buat. (ces, apesal tiba-tiba jadi ayat skema ne?).


Ahaks, yup aku serius, projek akhir sem aku adalah 'Facebook'. Sebenarnya aku masih blurred lagi. Satu kumpulan 10 orang. Tapi aku tak nak cakap pasal asiment aku kat sini. Nanti korang pulak yang serabut kepala memikirkan benda tuh. Haha, iyakah?

Aku tadi ada donlod Facebook Alert Ringtones. (sakai, sakai, sakai!) Hehe. Nah korang pandai2 lah bahagi-bahagi. ~ ayat keramat ~ 

You Might Also Like

4 Comments