GiveAway Pe-Patung "akuhanyasatu" : echaRierie

10:19 AM

Salam..
Wee, first tyme blog ne mengikut GA. Hehehe. Yeah, akibat di tag pergh, jd join jak lah. Nanti org yg mengeTAG tuh nangis. Kalo pura2 tak nampak mcmana tak bleh tak nampak, depan2 wall aku dia tulis. muehehe. Te pa lah, patung jua adiah nya. Mana tau tuah tuan badan, dapatlah main kuch2 hota he dgn patung tuh chak2 gitu. Lgpun umah aku kekurangan patung, jd aku nak tambah. Haha, jgn jeles..

GA ne Echa yg wat. :). thanks echa (mcm menang suda tuh bha. hahaks) 
Antara syaratnya adalah tag 3 org, aku nak tag sepa erk? 
sbb suma yg aku nak tag, Unnie aku dah tag. huhu.
Sepa yg kena tag tuh kena wat tau (kejam). :p
BB Epal (kau kena tag dua kali, jd wajib wat)hak2

With that. I thank u.

You Might Also Like

0 Comments