Topik Hari ne : Aku tak sangka

6:21 PM

Salam, pembaca2 blog ICHIGO sekalian, sila ketatkan tali pinggang anda, kerana perjalanan akan bermula sebentar lagi..

Hari yg indah di ujung minggu ne aku nak kata :

Aku tak sangka hari ni aku bangun pukul 8 (Jam 7 adalah zon selamat aku, kalau terlebih aku terpaksa berhadapan dgn saman dari mak aku, pergh)

Aku tak sangka bapa aku bawa joging pukul 9 (panas deeeh di Kompleks Sukan Likas punya taman rekreasi, aku tak tahu apa nama dia, haha)

Aku tak sangka aku jumpa dia .... tut..... dan pg lunch sama2. Huhu.

Aku tak sangka harga BAUSCH+LOMB RENU Sensitive™ RM29.90 untuk 2 botol 355mL dan percuma 60mL lagi tuh! Selalunya aku beli RM29.90 sebotol. Pergh, jimat duit aku. Bleh kumpul wat buka library besar nanti. hahaks.


Trip pakai kamera canggih padahal pakai enpon cap ayam jer.
Angle dia pun aku men antam. Hak2.
Aku tak sangka 26 Mei ne akan kuar Kung Fu Panda 2. Yay!

Aku tak sangka bsok 23 Mei. Maknanya, aku akan ada juniour matrik. Hak2

Aku tak sangka malam ne ada Mentor 5.

Aku tak sangka akan uninstall Intense Debate, sbb aku rasa tak siok. Hak2

Aku tak sangka mau abis sudah ketidak sangkaan aku.


With that, I thank U. :p

You Might Also Like

2 Comments