Cerita hantu berkonsep kamera subjektif.

8:58 AM

Salam, hola. Pergh.. headline aku terlampau skema. Haha. Idea aku muncul masa tgk iklan Astro First ttg crita Seru. Aku blum tgk lagi crita tuh tapi aku mau tgk, sebab konsep dia memang hangat dipasaran. Sebelum2 ne antara filem2 yang mendapat tempat dihati penonton yang menggunakan konsep yg sama iaitu konsep kamera subjektif (ada manusia yg merakam manusia lain) seperti.



Paranormal Activity, si suami yng jd tukang rakam. Paranormal Activity 2 juga menggunakan konsep yg sama. Walaupun ada rasa bosan sikit. Tetapi rasa thriller tuh ttp ada. Satu lagi filem indonesia yg turut syok ditonton, first tyme di indon guna konsep ne adalah filem keramat :

First tgk muvie ne masa di matriks dgn kengkawan. Wahaha, komfomlah bergegar hostel gara2 suara kegadisan kami. Itupun kami tgk petang2 dah. Tak berani tgk malam. Kuang2. Tau takut takper kan? Konsep ne sekarang melewati Malaysia terhasillah crita SERU. Tgk trailer dah best udah. Nak tgk juga keseraman dia. Pergh.




Korang dah tgk ker crita ne? Best tak filem SERU tu? Tak rugi tgk?

You Might Also Like

0 Comments