Random Ideas : Panda in the house!

9:07 PM

The Idea Swap 

Salam, yaww, korang! Masih mood raya ke? hehe, Cahya kot, eh kot je? Well, nak update blog ne, tapi takder idea, jadi check2 lah online cari idea, kurik suma StumbleUpon bahagian interest : idea, pastu jumpa benda ne, The Idea Swap. The rule is pretty simple, you write about your past ideas (whether u had used it or never) and click the Swap Button until you get the idea you want!

Pastu jumpalah satu idea ne, write about pandas for book report. Huhuhu. Tapi Cahya buat write about pandas as my blog entry.  Jom mula kan, and yah, ini adalah random entry. :p

Semenjak munculnya movie Kung Fu Panda, para rakan ku sekalian selalu memanggil Cahya ngan gelaran panda. Pergh. Macam i tahu berkungfu ne bha.

Tadi ptg Cahya ada tgk Running Man di OneTVAsia. Then teringkat jokes ne, c Suk Jin ngan ji Jae Suk yang bercerita. Pasal anak c Suk Jin bagi tahu bapa dia kisah binatang.

Ada seekor singa dan seekor kura-kura (Okey, tiada panda), then tiba-tiba dorang bergaduh. Pastu c kura-kura cakap dengan si singa

" Sebelum kita bergaduh, kau ikat dulu rambut kau tuh!"


Pastu c singa yang juga geram membalas :


" Boleh bah, kau buka dulu cengkerang kau tuh!"

Ada versi lain lagi yang melibatkan si Singa dan si Panda (baru ada panda)

Kali ne si singa suruh si panda tanggalkan cermin mata dia pula. Huhuhu, Panda ada cermin mata ke?

Okey last but not least pasal panda ada satu video pasal panda ne, tengok mak panda tuh betul-betul ah:


You Might Also Like

0 Comments