Day 6 | 10 Items you can't live without {extra items attached}

10:41 AM




Salam, wewiit.



Makasih kepada Keisya Hisya, sebab dah jadi follower ke 100 Cahya, Yay!!! Alhamdulillah bersyukur sebab ada juga yg nak follow blog Cahya ne. (padahal kena paksa, haahahah). Ndak bha, Cahya tak paksa, korang follow ngan ikhlas kan? Hehehehe. 

Hadiah utk Keisya Hisya, Taklah hadiah sangat. Heheh, but if u insist, ne je yg Cahya dapat bg.
# wat entry pasal Keisya, kamsahamida Keisya! backlink sekali. :)
# Suka header dia, kawaiii!!

maaf ye kak, ambil tanpa kebenaran. heheh.

# Jenguk2 blog dia, and follow sekali. <3. :)
# Keisya ne fanatik sama K~Drama ne. Jadi sepa yg fanatik sama leh jenguk roger2 ngan dia.
(tak sedar diri sndiri pun fanatik, hahah)
# Kalau korang nak tgk Blog dia leh gi [SINI]

Akhir kata, Makasih Keisya Hisya, flying kiss for u. <3
__________________________________________________________________


mak aih back to headline, susah ne geng. Hua3. 10 items yg susah nak Cahya tinggalkan utk meneruskan kehidupan. Ermm, cam pelik je ayat, yang ne kot : 10 benda yg Cahya tak boleh hidup tanpanya, yup baru betul. Kalo difikir-fikirkan sebenarnya takda benda yg Cahya tak bleh hidup tanpanya, tapi Cahya pilih benda yg mewarnai hidup seharian - harian hidup Cahya la ye. Hehe. 




10 Things you can't live without.
# Hurm, laptop Cahya. (takda komputer, hua3)


Huahua, kalo teda cemana nak men game, cemana nak berfaceook. Pergh.. 
# broadband, hahah, ne mesti.
Huahua, kalo teda cemana nak men game, cemana nak berfaceook. Hak3, ulang ayat.
# Calculator, ngehe, uih penting ne utk math doe. Cahya paling syg kalkulator ne. yg fx-570es.
# Komplikasi DVD2 Harry Potter1~7prt1 Cahya, waih syg bgt sama benda ne. Pasne nak cari 7part2
14 julai dia kuar kat pawagam kan? Haha, Cahya pergi hari kdualah, bajet ndak ramai urang. huhu
# Handphone, yup penting utk sms, call boypren. hak3. tp tu bukan perkara utamalah. hehe
# Buku, apa2 buku jer lah, yg penting leh baca. haha.
# Magazine ~ GempakStarz. Dulu melanggan, namun berhenti, kemudian skrg nak mula langgan balik, 
baru Cahya sedar, takleh hidup tanpanya. Hahah, sumber inspirasikan.

The Fairy Godbrother, leh baca dlm GempakStarz, comel ngan lucu crite2 dia. haha.
# My sketchbook. Hahahahaha, Cahya? ada sketchbook. (=.=)takleh ke?
# Contact lens, miahahah, Cahya tak tahu kenapa dia masuk dalam list.
# Solution contact lens, penting jua ne. Nanti merah mata pakai contact lens.

with that, i trimas. bye2 then.

You Might Also Like

3 Comments