Day 7 | 10 important people.

2:54 PM


Salam, yah, Cahya tahu, memang Cahya dah agak ketinggalan pasal benda2 ne. Haha, mungkin tiada sudah org nak baca, lapuk udah kan. Tapi cabaran tetap cabaran, dan cabaran perlulah dihabiskan. Jadi hari ne nak kisah ttg 10 orang yg penting dalam hidup Cahya. Yaww, check it out! eiseh, cam DJ lah plak, pergh..


Pertama sekali, mestilah IBU BAPA Cahya, tanpa mereka Cahya tak akan melihat bumi ne. Luv them so much!



Secondly, NABI MUHAMMAD SAW, sebab, tanpa Baginda, Islam yg Cahya pegang ne, tak akan Cahya kenal. Salam buat Baginda.

#3 my FUTURE HUSBAND, hua3, InsyaAllah, penting ne utk melengkapkan hidup. Kan3???

#4 My Kazen, Syafiq and Pilah and Farah, dorang lah yg membesar dengan Cahya dari kecik sampailah dewasa, jadi kami kenal perangai masing2, jadi satu kepala, apa lagi, best lah!!

#5 My best friends, yg banyak hang out dgn Cahya, yg selalu selesaikan masalah sama2, yg minat pun kepada benda yg sama. Ekceli suma kawan Cahya sayang, takda yg tak sayang, tetapi kawan sejati tuh memang sukar dicari kecuali mereka yg sentiasa ada untuk membantu kita biarpun dalam deraian air mata, atau gelak tawa bersama. I luv all my pren biarpun hanya kenal stakat nama dan tak pernah berbicara, hak3. Lucu.

#6 My Guru2 yg dari tadika, SK Inanam 2, SMK Agama Inanam, Kolej Matrikulasi Labuan, sumanya banyak memberi ilmu yg mencurah-curah untuk Cahya ngn kengkawan, jasamu dikenang!

#7 Semua blogger/kengkawan/stranger yg sudi jenguk2, singgah2 membaca entri2 Cahya yg memang kurang sekurang kurangnya dari segi rempah ratusnya. Terima kasih suma

#8 Kepada suma blogger2 yg membuat entri, yg menghabiskan seluruh hari mereka, atau setengah hari utk menulis entri2 mereka. Thank you alls sebab byk kali kerana entri korang, korang dan korang lah yg byk memberi inspirasi kepada blogger lain seperti Cahya. Once again clap hand for ourselves sebab berikan yg terbaik pada diri sendiri.

Huhuhu, rasanya itu jaklah important people dalam hidup Cahya, kui2. banyak ke sikit tuh? Korang kira sendiri yer, Sowie tak dapat genapkan jadik sepuluh, sampai lapan jer dapat. Hehehehe. 

Love The new Blogs!
LOve this! Wider and easier, ada part2 yg perlu di smudge kerna privasi. Hua2.






















You Might Also Like

6 Comments