Papai untuk arie ne.

9:25 PM



Salam,

Ari ne kucing aku macam kena posses, sebab tiap kali bapa aku datang dia lari pergi bertapuk di semak2 depan rumah aku. Aku pun ndak tau kenapa dia jadi begitu ah. Sebenarnya aku mau tengok How To Train Your Dragon bah ne d HBO, tapi bapa aku tengok AIM d ria. Rasa mau tukar tak sampai hati. Haha. Tapi bapa aku ne kalo tengok pasal industri muzik ne, kuar lah komen pedas2 dia. Kalah Paul Moss yang jadi Malaysian Idol punya hakim tuh.

Dia bukan ayahku.

Oleh sebab aku buring tadi jadi aku watlah ne :


Apamacam lawa tak? Hehe. Okey papai untuk ari ne.

You Might Also Like

0 Comments