Reply : From Wasaber to Wasaber #2

11:09 AM


Salam,

Hello darling-darling sekalian. >.< Yay!. Hari ne menjawab tag dari miss Bibiepal. Hehe, kawan sekepala dari KML lagi. Teda pula kan b gambar kita brsama? Ndak pa lah. Aku amik gambar c Nickhun jadi cover. Haha. Entah mengapa ya asal jak aku tinguk gambar ne aku mesti teringat kau. Berr~ ^^ Kau ada kisah silam sama Nickhun eh?? Hahah. #JK

ex c BB. XP



1-what is the most thing bout  me yg susah kna lupa ni ? ;p
most thing about you that susah nak lupakan? Paling aku ingat, obses kau dngan EPAL. hahaha. Dunt worry, obses aku dgn strawberry, hehe. Hurm. Gaya2 tomboy kau, tapi serba pink. Haha. Itu yg selalu aku ingat. Kau kan atlet, aku suka gaya kau. Cool jer, Pandai buat lawak. Remember kita wat clip sama2 d bilik aku tuh? (port tegar tuh weii!).. Gaya kau ketawa mempengaruhi aku sekali. Aku ketawa bukan sbb lawak yg kau buat, aku ketawa sbb tinguk ketawa kau. Haha. XP. Banyak bah kenangan kita bersama. Rindu aku sama kau B!

2-pakai shawl @ tudung bawal lg senang n ringkas ? he
Kalau aku, shawl, biar pun berkulut-kulut pakai ndak payah mau iron. Kalau aku malas lah. Tapi kalau mau nampak kemas, bawal the best, sebb ndak payah lah balut sana balut sini kan. hehe. Tapi kalau mau nampak bergaya, shawl. Jap, apa kau tanya? Yang ringkas kan? Hehehe. Bawal lah opkos. 

3-if u could wish for 1 thing , what could it be ? 
Hurm, Wish you were here, belanja aku tengok wayang. Hahaha! Bila kita mau reunion ne gink?!

4-bg tips apa lagy yg bole tmbah dkt blog ak spya ak tertarik utk slalu update . he
Kau sudah daftar itu WSB ka? Aku pun jarang sudah update ne, tapi dgn new passion aku about photography. Macam best pulak uplod2 gambar. Haha. (tgh working on it). Kalau aku mau dapat idea selalunya aku akan baca lu blog urang barulah tetiba jak akan dapat idea begitu. Hehehe. 


You Might Also Like

0 Comments