From Wasaber to Wasaber #1

12:39 PM


Salam,

Omo! Okey, sememangnya aku sangat tidak arif akan segmen ini. Just nampak c @miira begitu bersemangat menjawab segala pertanyaan dalam entri2 beliau. Siap bagi list lagi. Maka aku yang lama tidak meng update ne blurred tersangat-sangat dalam. Haha.

Aku ndak tau kenapa gambar yg aku edit ne bleh jadi begini. hahah(okey tipu)

#1 : si Mira dimata kamu, macam mana ?
Dia dia mata beta, hua2, sebgai kaka yg paling disayang! Dulu time first2 kenal dia ingatkan dia ne garang, tapi bila sua kenal lama tuh baru lah tau kami ne sekepala pulak. Astaga. Haha. Tiap Fridau night mesti tinguk mubie sama2. Haha. C miira ne lah tempat beta bermanja, minta mubie, kongsi cerita. Paling disuka adalah suma gambar2 dia dalam facebook (cari sendiri di profile dia). Dia memang pandai meng edit gambar. Jeles ai. Oleh kerana itu, aku pun terpengaruh sekali. >.<

#2 : The best thing that ever happen to your life since you start blogging, what is it?
The best thing that ever happen? Dulu lah masa aktif berblogging begitu dan ikut event2 d nuffnang, dapat juga lah sikit income. Cukup makan tapi sehari jak. hehe. Skrg ne makin sibuk jarang sudah ikut event nuffnang, jadi apa2 pasal nuffnang memang banyak ketnggalan lah. 

#3 : Apa favourite Quote kamu ? dan kenapa ?
'Keep moving forward'. Sebab dulu bila tinguk cerita 'Meet The Robinson'. Sangat terkena di hati ini berkenaan cerita dia. :') Sedih pulak. hehehe.

#4 : Favourite Movie ??
Kalo di ikutkan memang banyak ne sa punya fave movie. Tapi paling diminati adalah genre horror. Tapi ndak best kalo tinguk seorang. Then my favourite movie skrg 'Waiting For Forever'. C Mira bilang mubie tuh hero dia gila. Manada!! dia sakit seja bah tuh. Dia ndak gila. Btw, skrg mood layan crita2 romantic gitu. Haha. 

#5 : Bila si Mira start blogging ? hehehehhh 
Seingat aku c Miira start blogging around 2011. Awal tahun 2011. Kot? Haha. Lupa sua aku. 

Okey selesai jawab soalan killer, skrg soalan untuk wasaber len pulak : @Tyra, @Salbiah, and @Kak Mira balik. hehehe.

Tribute to other Wasaber, sepa yang jawab soalan sa, sa jawab soalan dia balik. ^^ Maaflah sa ne bukan peramah sangat, jadi tak ramai wasaber yang sa kenal. Jadi jom kenal2. Hee.

#1 : Will you be my friend? Bukan setakat maya tetapi di dunia realiti?
#2 : Jenama handphone yang kamu pakai skrg?
#3 : Tempat yang kamu ingin pergi? Dengan siapa dan mengapa?
#4 : Prefer Twitter or Facebook? sila terangkan mengapa?? (eiseh, haha)
#5 : What you think of my new blog template? Sejujurnya yek. Hehe.


You Might Also Like

3 Comments