Usop Wilcha | Kita bako jer Hot.fm

6:07 PM



Salam. 'Kita bako je' dan 'cecrite, cecrite' adalah fenomena Usop Wilcha yang kian berleluasa dan kian di apditasi kan dalam kehidupan orang awam zaman sekarang. Tak kira golongan kanak-kanak sehinggalah datuk nenek kian gemar dan turut sama terjebak dengan fenomena Usop Wilcha ini. Sedangkan bayi-bayi pun turut sama melihat ibu bapa mereka mengadaptasikan aktiviti ini dalam kehidupan harian.

Jangan risau, entri ini bukan bertujuan untuk anti~Usop Wilcha mahupun mengadakan demo besar-besaran untuk menghalang fenomena ini dari berleluasa. Cuma hendaknya menyampaikan berita gembira, mungkin duka.. atau gembira. Bahwa mulai minggu depan Usop Wilcha atau nama sebenar Syed Mohamad Asri Syed Osman atau lebih selesa dipanggil Shy8 akan kendalikan Hot.fm a.m Krew bersama-sama ngan AG, Fafau dan FBI. Yup, Usop Wilcha jadi penyampai radio Hot.fm mulai minggu depan.

Shy8

Makanya riuh rendah lah Hot.fm a.m krew nanti. 
Sebab tadi syok baca brita dia kat New Sabah Times. Hip2 huray for Shy8 Cheers. :)

You Might Also Like

2 Comments