Sebelum terlambat.

11:54 PM

Salam, sebenarnya ada aku nak tulis tajuk entri td tyme nak pg jenjalan naik kreta pg Survey Likas kah kalo tak silap aku. Pergh, takpalah, nanti aku ingat balik juga tuh. Sebelum terlambat, sebelum blogger ne nak wat tebiat, dalam proses pembaikan, sebelum aku tak smpat post apa2. Aku nak crita jadi mak karut kejap bleh? Huhu, kemarin aku tgk Diari AF9. Lawak siot aku baca komen2 yg berjalan dikaca tv (bukan di chanel 109@15) . Antara komen2 yg sempat aku copy paste kat paper aku copet dari desk mak aku. 


Rakyat Biasa  : NERA, muka jer cantik, tapi suara mcm itik.
Tukang Jawab Komen : Tak baik mengata org yg dah terkeluar!

Rakyat Biasa : Ada tak sesiapa leh ctau FINA, jgn gegar sgt kaki tuh
Tukang Jawab Komen : Dah die suke, nak wat camna, bukan kena kamu pun.

Rakyat Biasa : Abg HAZAMA ada num tepon tak? Minta boleh?
Tukang Jawab Komen : 32999, suma orang tahu dik.

Pergh, punyalah lucu, sanggup demi 1sms/RM1 kot byran dia, muahaha, aku tak tgk pun sampai abis sbb kebanyakannya menggelikan, nak jadi adik angkatlah, macam2lah. Berbakat gak tukang jawab komen ne ya, terkenal masuk tv gak, kaler kuning begitu. Huhu. Orait, tu jer dari aku. Wasalam.

You Might Also Like

2 Comments