Apabila Boss Besar Melakukan Lawatan Berbalas ke Blog Serba Kekurangan ini

1:58 AM


Salam,

Maka beginilah keadaan aku apabila milo ku dicampur nescafe.. Adehh.. mabuk sua minum milo. Maka~ INSOMNIA.. nasib bisuk tiada apa2.. Seh.. Kamu mau tau.. tadi aku exam.. 2 paper.. and aku rasa banyak markah terbang~ adehh.. Biar-biar jan fikir pasal tuh tadi.. Malam ne sebenarnya aku emo sikit. Kalau kamu tanya aku kenapa, sorie aku tak dapat bagi jawapan.. 


Anyway bukan sebab tuh tujuan utama.. Tadi ada taiko tegur blog aku. Mengigil aku gink! Macam hayat aku terkurang 10 tahun ne trus! Sat na, aku tunjukkan bukti dia.


Aku ingatkan apa taiko ne ndak puas hati sama blog aku ne. Rupanya.. tadi masa aku check link yang dia bagi rupa-rupanya Shoutmix mintak bayaran pula kalo sesapa yg nak guna shoutmix dia. Ciss, y alwayz me yng selalu ketinggalan?? Ngee, ne lah urang study hard exam ne kan.. Hard sangat lah kunun. Maka aku pun dengan redhanya menanggalkan shoutmix dari blog aku ne. Maka sekarang aku dah guna Cbox.. yay! ~buat tarian ombak~


Maka sekarang ne beginilah piak dia.. Color dia ndak dapat match (ka aku yang ndak tau cemana mau tukar warna dia? =_="), nantilah aku mok renovate semula blog aku ne tyme cuti.. Hehe. Anyway thanks to Saveq Smile yang sngat bertimbang rasa, tanpamu bro, aku dan blog ku akan lugai2~. {SINI} direct link yang tuan tanah KR&F bagi kat aku pasal cbox.. for further reading lah.. 

#willbeposingbanyak2next2week.. XP

You Might Also Like

2 Comments