Apesal Star Movies banyak criter hantu malam ne?

10:23 PM



Salam,
Mak kata kalo nak Tom Yam tuh tambah sedap, kaut seberapa banyak tom yam yg dah masak dalam mangkuk, perah dua biji limau kesturi then letak lada botol beberapa sudu. Memang mak Cahya yang bilang tapi Cahya yang membuatnya, apabila makan syok ngan nasi putih panas. Pergh rasa macam kat Korea pulak. Bukan apa makan nasi panas dan sup tom yam membuatkan Cahya seolah berada dalam Family Outing. Haha. Tak salah syok sendirikan? yang penting tak bawa orang lain. Kalo korang terikut tuh not my salah. Ecece.

Weih, hari ne hari apa yerk? Sabtu kan? Hari ne ada agenda penting ke? Hari hollowen ke? Abis tuh ngapain sih banyak crita hantu di Star Movies Astro Channel 413, wah panjang nama begitu. Anyway sekarang Cahya sdang menonton criter Haunted Changi. dari Singapore punya. Aha! Nak tahu konsep apa dia pakai? Konsep yang kamera2 tuh. Sorry cahya lupa dah apa nama dia. Tak pa lah nanti pas tgk crita ne baru g cari kat browser yer. Daa.

Tapi menarik sebab scene2 memang lawa, tempat dia yang strategik. memang pro lah tukang amik gambar dia ne. Sebelum terlambat bagus korang tgk kat Star Movie skrang. Channel 413 tau! Pas ne ada criter Grunge lagi. Huhu.




You Might Also Like

6 Comments